Drie nieuwe inzichten over social media van The Social Conference

“Ik volg geen merken, ik volg mensen.” Hiermee werd door Roos van Vugt The Social Conference geopend afgelopen week in Amsterdam. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media gaan razendsnel, zo bleek wel. Een strategie ontwikkelen voor een bepaald platform heeft geen zin, want zodra de strategie op papier staat, is er alweer iets nieuws hip en happening.

Donderdag 21 maart mocht ik weer voor Marketingfacts op pad, dit keer schreef ik een artikel over the Social Conference! Ik ben dol op marketing en alles wat daarbij komt kijken en daarnaast vind ik het erg leuk om te schrijven. Bekijk hier meer informatie over wat ik doe!

Lees het hele artikel op Marketingfacts!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *