over Mij

Een ondernemende studente die altijd op zoek is naar unieke ervaringen en leeft voor bijzondere verhalen…

Leuk je te ontmoeten!

Hi! Ik ben Fabiën

Een 22-jarige wervelwind geboren en getogen in een klein dorpje in Noord-Brabant die alles wil ontdekken over online marketing en zich het liefst bevindt in een thema park.

Zo lang als ik me al kan herinneren heb ik een passie voor verhalen. Ik hing aan mijn ouders hun lippen wanneer ze uit het grote sprookjesboek lazen. Een keer per jaar bezochten we de Efteling en dat was meteen de meest magische dag van het jaar. Ik vond het heerlijk om te zien hoe mensen opgezogen konden worden in de mooiste sprookjes die tot leven kwamen en even hun dagelijkse zorgen achter zich konden laten. Al snel wist ik dat ik deel wilde uitmaken van dit proces. 

Zodra ik de studie Attractions & Theme Parks Management gevonden had, heb ik geen moment geaarzeld en me ingeschreven. 

 

Tijdens deze opleiding hebben we verschillende projecten gedaan voor bedrijven als Europa-Park en Tripsdrill. Toen heb ik ontdekt dat mijn passies lagen in marketing en storytelling. In mijn vierde jaar heb ik de minor ‘Storytelling and Consumer Behavior’ gevolgd waarbij we een half jaar lang een project voor de Efteling hebben mogen doen. 

Naast mijn opleiding was ik al een aantal jaar bezig met een eigen reisblog. Ik vond het heerlijk om mijn eigen online plekje te hebben waar ik mijn creativiteit kwijt kon en bovenal vond ik het fantastisch om te leren hoe alles online in zijn gang ging. Hierdoor wist ik al snel wat SEO inhield, hoe WordPress in elkaar steekt en wat alle mogelijkheden zijn met social media.

Ik haal ik er onwijs veel voldoening uit als anderen het naar hun zin hebben. Dit geldt niet alleen tijdens een dagje uit zelf, maar ook in de tijd naar en na afloop van de dag. Ik irriteer me aan saaie advertenties en nietszeggende content. Ik geloof dat er veel meer mogelijk is met content marketing. Content waar gasten daadwerkelijk geïnteresseerd in zijn waardoor er gebouwd kan worden aan een waardevolle connectie tussen de gast en het bedrijf.

Waar kun je mij vinden?

Ik heb een reisblog!

Al een aantal jaar run ik mijn eigen leisure & travel blog genaamd Fabtastictravels.com waar ik unieke ervaringen en reistips op deel.

Ik werk in een recreatieteam!

Sinds 2016 werk ik in het recreatieteam van de leukste kindercamping van Europa: Camping de Paal.

Studie

Vier jaar lang heb ik de opleiding Leisure management gevolgd aan de Breda University of Applied Sciences met een specialisatie in Attractions and Theme parks Management. Momenteel volg ik de master Leisure & Tourism Studies.

Mijn droom

Het is mijn droom om ondernemers en bedrijven in de leisure branche te helpen met experience marketing & storytelling waarbij ik tegelijkertijd als Digital nomad de wereld over kan reizen..

“Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever.”

- Walt disney

Kan ik je ergens mee helpen? Aarzel dan niet en..