over Mij

Een ondernemende nerd die altijd op zoek is naar unieke ervaringen en leeft voor bijzondere verhalen…

Leuk je te ontmoeten!

Hi! Ik ben Fabiën

Een 23-jarige wervelwind geboren en getogen in een klein dorpje in Noord-Brabant die alles wil ontdekken over online marketing en storytelling en zich het liefst bevindt in een thema park of unieke hotspot.

Zo lang als ik me al kan herinneren heb ik een passie voor sprookjes. Ik hing aan mijn ouders hun lippen wanneer ze uit het grote sprookjesboek lazen. Een keer per jaar bezochten we de Efteling en dat was meteen de meest magische dag van het jaar. Het moment dat de pastoor tijdens de communie in een toen nog volle kerkzaal vroeg wat ik later wilde worden was het antwoord dan ook stellig ‘Directeur van de Efteling’.  

 

Zodra ik de studie had gevonden die daarbij aansloot, heb ik geen moment geaarzeld en mezelf ingeschreven. Daarnaast ben ik gestart bij Camping de Paal waar ik veel lachende gezichtjes heb mogen betoveren. Ook ben ik mezelf gaan verdiepen in marketing en storytelling en ontdekte ik, nadat ik mijn diploma in handen had, dat ik nog niet klaar was met mijn studieboeken en mezelf wilde verdiepen in de wetenschap van leisure en toerisme. Wist je bijvoorbeeld dat je op de lange termijn veel gelukkiger wordt van een dagje uit dan wanneer je geld uitgeeft aan producten? 

Waar ikzelf het gelukkigst van word, is als mensen het naar hun zin hebben, even helemaal opgezogen worden in de spannendste verhalen en met de mooiste herinneringen weer terug naar huis keren. 

Waar kun je mij vinden?

Ik heb een reisblog!

Al een aantal jaar run ik mijn eigen leisure & travel blog genaamd Fabtastictravels.com waar ik unieke ervaringen en reistips op deel.

Ik woon in New York City

Sinds Oktober 2022 ben ik voor een jaar naar New York verhuist om hier een traineeship te doen. 

Studie

Vier jaar lang heb ik de opleiding Leisure & Events gevolgd aan de Breda University of Applied Sciences met een specialisatie in Attractions and Theme parks Management. Daarna heb ik een master in Leisure & Tourism Studies afgerond.

Mijn droom

Het is mijn droom om ondernemers en bedrijven in de leisure en toerisme branche te helpen met onderzoek,  marketing en storytelling waarbij ik tegelijkertijd als Digital nomad de wereld over kan reizen.

“Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever.”

- Walt disney